Biodiversitet fra strategi til plan

Skal I i gang med biodiversiteten på jeres arealer, og ønsker I at leve op til rapporteringskrav? Så kan det være en god ide at gå struktureret til værks.

Vi har designet en metode til at udvikle, implementere og monitorere tiltag for biodiversitet på urbane og semi-urbane arealer såsom erhvervsarealer og firma-domiciler.

Vi tager udgangspunkt i den internationale standard for økosystem restaurering, og har tilpasset den det bynære miljø. Metoden kombinerer vurdering kendte presfaktorer for biodiversitet med best-practice tilgang for genopretning af natur.

I fire trin skabes de elementer der er brug for, for at komme i mål med meningsfulde tiltag – samt sikre at planen er forankret i virksomheden og at den løbende kan opdateres og justeres. Endelig kan vi forberede jer til at kunne monitorere og rapportere på jeres indsats.

Planen bør bygge oven på jeres strategi for arbejdet med biodiversitet. Hvis I ikke har den endnu så kig over på biocircular.eu hvor vi har fokus på strategi og biodiversitetsledelse.